Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

 




Och du, och jag

Och jag får nog höra

Allt jag vill ha sagt till mig

Men orden låter så felformulerade

När de gestaltar fel läppar.

 

Så jag lyssnar inte

Känner mig jagad och kvävd

Du måste sluta känna så mycket

Och du, och du, och du…

 

Och jag..




Fri vers av Lindsy
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-23 15:11



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
gillar..
2009-10-23

  Mr Lindemann VIP
I ett jag ser jag ditt du
så, vi blir ett vi
där då
men, hörudu!
Är vi egentligen inte två
du:n som nått till att bli
som ettt Vi?
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy