Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slipshebbe och tuttetrasan


Slipshebbe gick och frågade om
”kan du hjälpa mej skriva en offert”
men han ville inte

Så han sa att
”ta den där tuttetrasan och torka dej
om munnen nu, så de blir karl av dej nån gång”
Samtidigt ryckte han i slipsen….
Och städerskan stod bredvid och skrattade

Nu tål inte Hebbe sånt, inte ens av en
Gammal städerska
Så han knuffade till sin kamrat så han föll
Och så kunde han fått sej en smälll tillbaks

Slipshebbe flydde fältet för att slipsa
Nej förlåt slippa
Om det skulle bli hämnd för hans infall…
Och ett förtjänat anfall
Slipshebbe flydde fältet för även slipsar
Kan man hänga sej i….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger
Publicerad 2009-10-24 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO