Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bonus för dåligt jobb


Han var bankdirektör, en sån där typisk sådan, på en bank i Hälsingland. Han var den där tjocka bankdirektören med ljus beige kostym i ett hopp att verka ung och ärtig, tyvärr lyckades det dåligt. Han hade bestämda åsikter om allt och vi fick en massa ”goda råd” alldeles gratis, av en timme så snackade han i 50 minuter eller nåt, ”om vår affärsideè”

Men, han tyckte inte riktigt att vår idè var bra, ja om vi inte hade 300 000 kr var att skjuta in. Men nu så lägger man ner bankkontoret i den stan… kanske var hans idè för dålig med, trots att han hade allt bakom sej. Men den banken är ju känd för sina bonusar och fallskärmar så, han klarar sej ändå, han får bonus för att han skrämt bort kunder och fått ett bankkontor nedlagt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO