Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herrgårdstuppen


Med näsan högt upp
Går vår herrgårdstupp

Det tar inte stopp
Förrän han åkt på en propp


Så kammen hamnar på sne
Och högfärdheten, me




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-01-14 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO