Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildt och hans skorrande rrrrättvisa


Carl Bildt talade högt och brett
”Om den svenska rättvisan”

Då när Bergling kom tillbaks

Men det berodde på att
Sovjetunionen försvann som stat
Och därmed hans skydd…


Den svenska ”rättvisan” som
Bergling höll sej undan ifrån
Var mer nåt man log åt eller så




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO