Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FFF



Flickor
Fotboll
Fylla

(snus, mus och brännvin)

Var det man inte skulle tala om
På det första s k ”mansmötet” i Stockholm
1975…

Ett möte mellan ”män”
I hemsydda overaller med blixtlås från halsen
Till grenen, med stor ring
Och sydda pressveck
I mjukistyg




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-10-24 06:01



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Föredömlig Förträfflig Förkortning
finns redan i titeln
något som mansmötet borde fått ta del av
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO