Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kricket rasister


Kollade på när de spelade kricket, de verkade mest vara från Indien och Pakistan, de spelar på gräsmattan i Rinkeby… stannade för att titta, kanske 20 meter ifrån deras märken….
Säkert dubbelt till närmaste människa och ingen kommer i närheten av mej. Fattar inte ett skit av detta spel men blir glad när en av dessa närmar sej.

”Du kan flytta på dej vi spelar här” säger han på sitt Rinkeby mål… och…
Så sägs det att svenskar är de som inte integrerar och så sägs det att svenskar är rasister….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2009-12-09 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO