Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renlevnad


Den ”politiska” samlingen för
Renlevnadsmänniskor
Måste vara sametinget

Näbbskor och lappluva…
Kniv med böjd slida
Sin kåta fru och konten
Är väl vad som åker med skotern

En översvallande mängd enörade renar
Tillhör väl också familjen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-10-31 17:11



Bookmark and Share


  lycksele
Det är väl inte många som känner till det du nämner i texten längre. Utom nån i lycksele, förståss
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO