Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evangelium enligt Plutte


Evangelium enligt Plutte

Ge ingenting
Hjälp ingen

Utom om nån annan ser det, då kan du ge nåt, tala då också gärna om ”hur mycket det kostade” att ge detta. Som, ”titta han fick den här tröjan av mej den kostade 700” eller nåt.

Hjälpa någon, kan man göra om det inte är ansträngande, då kan man inte alls, ja förutom om nån ser det., för då kan man hjälpa till lite, i ena hörnet.. Allra helst så frågar man nån annan, som på pluttes begäran hjälper till men plutte tar gärna åt sej ”äran” av en sån hjälp….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2009-10-29 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO