Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jourhavande medmänniska utnyttjaren


Jourhavande medmänniska
Den beräknande
Behöver inta vara slug
Bara beräknande, använder alla sina kunskaper
Till egna fördelar

Ibland till andras nackdelar
För sitt nöjes skull




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO