Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jourhavande medmänniska över talaren

Jourhavande medmänniska
Över talaren
Måste berätta sina upplevelser
Pratar fortare och högre
Om du säger för mycket
Han eller hon SKA
Bara höra sig själv
Mest

Du går därifrån
Mer tom och ledsen än du gick dit




Fri vers av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-10-25 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO