Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jourhavande medmänniska Lyssnaren


Jourhavande medmänniska
Lyssnaren…

Den som kan lyssna och hålla tyst om det
Den som faktiskt verkligen är en hjälp…

Kan få en att släppa av mycket elände innan man går…
Och stegen är så mycket lättare




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO