Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jour - havande - med - människa


Jour havande med människa
Det är en kvinna som blir med barn
Lätt
Alltför lätt
”jour havande” och sen är du fast
”med människa” fast från början rätt liten

SPRING GRABBAR SPRING FÖR FASEN
PASSA DEJ NÄR DU BACKAR OCH GARAGET
FÖLJER MED…..

FAST de kan va rätt gulligt med...




Fri vers av LassO
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO