Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plutte är öknamnet för en av dessa, en av dessa värsta


Jourhavande medmänniska lögnare och utnyttjare


Jourhavande medmänniska
Ja eller motmänniska
En ”pluttetyp” med sina små kommentar


Varje ny säljare får höra han säga:
”Du kan berätta allt för mej”
”jag för aldrig nåt vidare du vet jag
har arbetat som pastor”
Jo fan, de vet vi nog vilket slag
Det var på den pastorn…

Vissa har kollat honom
Om det är nåt så för han det vidare
Och vidare
Och vidare
Ja om det går, vissa saker får bara cheferna veta

Andra saker får bara hela världen veta
En garvande plutte jäser ut detta
Som en jäsande deg pyser hans ”information” ut
”konfidentiellt” var det visst
eller ”jag för inte vidare”
Han borde säga ”jag är inget vidare”
För det skulle stämma bättre…

Kan även kallas
”jourhavande motmänniska”
För han sprider både information
Och lögner runt om i världen
Men i hans
Värld…
Och för honom är det den enda som existerar
Så varför bry sej om annat?
Resonerar han…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-10-26 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO