Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När är ordet fritt


När
Är
Ordet fritt
När får orden fara som plåtburkanas hoppande
Efter en bil med nygifta

När är ordet fritt
Inte bara texter i vitt
På papper i samma färg
Vit text på vitt papper
Är bara för de invigda
Som vet, hur ljuset ska ligga
För att se det

Om man sen har lite vanligt svart text
Som står för de mer
Okontroversiella budskapet
Men när är ordet fritt
Det fria ordet som ingen
Lägger sej i att försöka stoppa
Det som står…

Vitt på vitt, eller svart på svart
Ger inget budskap
Som svart på vitt…. Gör….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO