Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen kategori för reflektioner..




Rätt dam på rätt plats


jag går i den dunkelt nattbelysta korridoren
tittar till mina patienter i vargtimmen

min bakvända dygnsrytm
min enstörighet
ett socialt handikapp för pensionären
är en förnämlig tillgång för nattarbetaren

det här är jag skapt för
ingen är "fel" - det är bara så att somliga
befinner sig på fel plats i livet

eller att resurser förspills i onödan
i fyrkantiga system




Prosa av Måna N. Berger
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-24 17:30



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Grattis till placeringen bland de fem uppmärksammade!
2009-10-26

  Ulf Lagerholm
det är ju naturligtvis en gåva som givits, som här med nattens arbete blan de behövande, att finna sitt eget hörn i tillvaron, det betyder mycket det

gott
2009-10-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bejakning är något fint i metervara. Tänkvärt.
2009-10-25

  Eva Langrath VIP
Kloka goda reflektioner ingen Ingen är fel för alla finns en plats om vi kan se utanför fyrkantsmallen.
2009-10-25

    Tea Alex
Ja ja ja! Precis så - rätt person på rätt plats... :)
2009-10-25

  Ingela Svenson VIP
Dunkla korridorer är som att leta efter hemligheter, men finner man dom finns dom oftast inom en, Fin text!
2009-10-24

  Caprice! VIP
Ja, det skriver jag under på. Skarp reflektion!
2009-10-24

  Bjarne Nordbö
I am all in.
2009-10-24

  Carola Zettergren
Jo, dessa fyrkantiga system...med dödligt vassa kanter. Tack för denna!
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger