Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

Som hösten faller jag

som vintern vilar jag

som våren tinar jag

om sommaren lever jag




Fri vers av flickan i spann
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-24 18:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Var tid har sitt....fint
2009-10-27

    ej medlem längre
precis så lever jag också :-)
2009-10-25

  Mr Lindemann VIP
I ett höstmörker dyker jag in i

tar tag i delar av dig
älkar in en dag och
tappar taget inför
morgondagen
2009-10-25

  Lindalou
Årstiderna lever genom dina ord. Vackert.
2009-10-24

  peter markurth
gillar
2009-10-24

    ej medlem längre
De fyra årstiderna i en vacker förpackning!
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann