Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varmt grå

 

svep mig
i dov ickegryning

varmgrå

antracit
mot flagnande bladguld
och rost

låt mig vila mot himlen
under det silande ljuset

evigt och ålderdomligt
skriver det in dagen
i slättlandet

med mjuka penndrag




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-25 02:22



Bookmark and Share


  walborg
Mjukt och vackert och sinnligt och balanserat. Tack!
2009-10-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Måna den här var verkligen så vacker. Mer ord behövs inte.
2009-10-25

  Mr Lindemann VIP
I en ålder som mognar in i mig
ser jag delar av min tid
som är
i delar av dig som bär
mig in i framtiden

Med poesi
2009-10-25

  Eva Langrath VIP
Vilar i dina ord som skapar ro.
2009-10-25

    Tea Alex
Sista raden fastnade jag för...
2009-10-25

  glittertindra
här skriver du vackra ord som skimrar... fint... :)
2009-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Fridfullt!
2009-10-25

  Lili Samuelsson VIP
wow vad vackert du skriver
"antracit
mot flagnande bladguld
och rost"
här är hösten i dess skiftningar, snyggt
2009-10-25

  Elaine.S VIP
Tycker om känslan, tycker om färgerna, känner mig inbäddad och det känns bra.
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger