Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlöst

det är sömnlösheten

som gör det lite extra jobbigt

drömmar som strömmar

likt floder

där jag bara är en död

fisk som liksom ligger där

och guppar på ytan

hatögonbliken när jag förvirrat

greppar lakanen med krampiga fingrar

och kippar efter andan

undrar vart jag är och vart jag hör hemma

 

en orolig själ, tänker du

ja, kanske det, svarar jag

 




Fri vers av Lindsy
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-25 03:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bildrikt dilemma
väldigt jobbigt

gillade slutet bäst
tumme upp (:
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy