Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jan G och KGB


Detta med Jan G och KGB
Är för underbart
”Avslöjat av Expressen” t o m

En akt i SÄPO
Som inte SÄPO
Skulle lagt fram förut????
Om det funnits nån substans i det?????

SÅ mycke som han häcklat SÄPO
I alla år…
Ska man finna nån tilltro till det
Och i EXPRESSEN av alla…

Rena Ellery Queen utredningen
Som vara sen 72 eller nåt
”världens längsta snuddpåblodshämndsdrama”
Jan G kallade visst SÄPO för aphuset i
sina böcker….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 07:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte bara i Jan Guillous böcker som SÄPO:s högkvarter kallas för "aphuset". Det gör det inom den militära underrättelseverksamheten också p.g.a. SÄPO:s väl dokumenterade ineffektivitet och inkompetens. Och att "avslöjandet" kom i just Expressen är heller ingen slump. Den tidningen är välkänd för att vara SÄPO:s lilla megafon som i utbyte mot information garanterar att organisationen helt slipper granskning. Och tja...Att en s.k. "nyhet" som denna toppar alla inslag i medierna säger en hel del om journalistkårens bristande värderingar och bedömningar, eller så råder det helt enkelt bara nyhetstorka. (Fast ok. Lite gammal hederlig skvallerjournalistik med bristande substans brukar ju alltid gå hem...)
2009-10-25

  Trädflickan
Om någon är väldigt kritisk och negativ mot något eller någon så kan det ibland visa sig att det finns en gömd orsak.
Personen kanske inte vill erkänna sitt intresse eller sin innersta önskan och vänder det till avsky.. Inte sagt att Jan G har något med KGB att göra, den historien har jag inget intresse av. Men rent allmänt.
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO