Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jan G och KGB andra versen



Andra versen i Jan G som KGB Agent
Då dyker helt plötsigt en
”svensk f d FBI agent”
vid namn Gunnar

Han låter som Anna Anka i målbrottet
Och säger att ”naturlgtvis” så har
Jan G varit KGB agent om de haft kontakt
NATURLIGTVIS

Och eftersom han retat ”aphuset” på SÄPO
I alla dessa år så det är klart
”nog skulle dom hållit inne med det”
Och eftersom han förlöjligat EXPRESSEN
Och dess reportrar så ”väljer SÄPO”
Att använda EXPRESSEN

Det här blir värre och värre
Undrar hur det ska sluta
Tänk er rubrikerna idag
”FBI AGENT avslöjar
i Expressen att Jan G
måste vara KGB agent”

ojojoj vilken hämnd
För dessa små människor
Fast jag tror att Jan G själv
Skrattar hela vägen till banken
Så mycket reklam hade han aldrig
Haft råd att köpa….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-25 07:16



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Kunde inte hålla med mer!!!
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO