Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon frös ut


Hon sa:
Förstår du inte det….
Nej han gjorde inte det

Hon fortsatte och sa:
Du måste förstå det utan att jag säger det

Och senare:
Om du inte förstår det så du …. Dum

Och den enda som verkade, eller ja
Påstod sej förstå var hon…..

Ingen annan förstod det heller
Men kanske om hon sagt att
”jag älskar inte längre jag vill få träffa
andra”

Eller kanske:
”jag älskar inte dej längre och
jag har redan träffat några andra”
DET hade nog varit mest sant
Och ärligast i alla fall


Men det vore ju att erkänna nåt slags
Moraliskt förfall eller nåt
Så det var tydligen mer intressant att frysa ut
Den som hon ville bli av med

Frysa ut och låta han ”ta den moraliska”
Smällen…. ”det var han som gjorde så”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO