Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kavajmodet


Kavajmodet
Eller
Kavaj modet

De som har mod i kavaj
Som den skorrrrrrande Carl Bildt
Som talar om ”utomordentliget allvarrrrrligt”
Vem skulle vilja vara ensam med honom
I en stuga i fjällen eller
Förlist på ö

Även om de fanns både tändstickor
Och torr ved
Skulle han få eld på den i stugan
Eller skulle han hugga tummen av sej
Han är liksom den absolut raka motsatsen
Till Dirty Harry eller Van Damme

Han skulle nog sätta sej i ett hörn
Och grina, rädd för att det är vargar
Därutanför i mörkret
Kavaj modet fungerar bara när andra
Står för uppbackning med ”mod”
”Det ÄRRR utomordentligt allavaRRRRligt”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-30 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*asg*
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO