Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenheten


Nakenheten
Denna nakenhet
Plåten som rostar naken och färgar
I brunt, grönt och svart
Ser oskyddat ut

Nakenheten av en gräsmatta
Nysådd innan gräset spirar
Eller ett träd innan löven spricker
Det kan vara vackert men ändå
Lite fel…


Nakenheten av dej
Gående över sovrumsgolvet
Med byst som gungar i takt med stegen
Muskler som spelar under huden
Läppglans i erotikens tjänst
Är dock aldrig
Aldrig
Fel….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-28 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO