Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjömansbiff


Vi kan göra sjömansbiff
Sa jag åt honom
English please sa han

Så jag sa det på engelska
Han såg förfärad ut
Bedrövat och äcklad på en gång

”Whats wrong with semen-steak”
sa jag då….
Han tittade igen på mej
Som om jag inte var klok eller nåt

Och jag kände helt plötsligt en lust att
Dra upp brallorna lite till
Han hade så mysko blickar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO