Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vinden mojnar


Lockarna böljar
Böljar lockande i vinden
Lockarnas böljande böjelser
Ger böjelser åt de som lockas
Av böljandet

Böljande lockelser i vinden
Viner som en flöjt i luften
Den luft som liksom är andningen
För världen
Lockarnas böljande
Och de lockandes böjelser

Är liks svårförklarat som nånsin kärleken
Så istället för att funder ÖVER vad den är
Ta ekot det som ändå gives
Och njut, njut för livet och av livet
Innan vinden mojnar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 14:00



Bookmark and Share


  lycksele
Vindens lek genom dina verser. För att mojna till slut.
Vinden som liknelse för livet. Uppmaning till livsbejakelse.
Bra och lite olikt din övriga diktning.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO