Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med smör på gren


Bluffen är avslöjad
De kör all musik playback
När Christer Smörgren sjunger
Förutom att man måste torka klet av väggarna efteråt

Så missade de med ljudet, det enda som hördes
Var playback men ingen sång
De stod och harvade på som om
De aldrig gjort annat
Medans Smörgren mimade då ljudet var borta
Och de krafsade på som om inget hänt

Fuskspelare
Kallar man sånt väl…
Falskspelare med smör…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO