Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan igen


syrenerna blommar i maj

himlen gapar som en grå sten
molnen som suddögon
det regnar inte
solen skiner inte
jag är mannen
som står kvar utanför
utanför fyren
ser det cirklande ljuset
två havsörnar

då kommer du med allt det goda
i din vindkorg

älskade
jorden snurrar

just det ögonblicket
bara älskar jag

ögon
gräs
säd




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 574 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-25 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker!

"Ser det cirklande ljuset
två havsörnar

då kommer du med allt det goda
i din vindkorg"

Jag tycker om den!

/Ann
2010-01-09

  Maiah VIP
Du skriver ju jättebra!!!
2009-10-31

    ej medlem längre
Stark-vacker och mycket välskriven text,tycker jag!
2009-10-30

  Gunilla VIP
Ljuvligt ögonblick
vackert skildrat!
2009-10-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vackra vävda ord.
2009-10-25

  etthjärtaäralltidrött
Vacker målning av ord.
2009-10-25

  Mr Lindemann VIP
I ett moln av längtan när vi delar av andra
i det lilla grå
få himlen tag i skyar som slår ned
men äbdå så är det i dimman som vi är i
2009-10-25

  anits VIP
mycket vacker läsning, att ta till sig
denna gråmulna dag, när regnet hänger
i luften
2009-10-25

    ej medlem längre
tycker OM!
tack för fina ord i höstrusket
- susanne
2009-10-25

  stenen/ Yv Ericsson
Herregud så vackert! Bokmärkt
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar