Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jordryggar


plogskär







våren är översvämmad
vi går redan
i den den unga björkskogen,
talar om
kvällar med syren och blåeld




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-28 17:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2015-03-01

  Lena Själsöga Keijser
vackra toner
färger
dofter
skänker du
2015-02-28

  Margareta Wersäll
En ren bild av just vad vi nu drömmer om efter en ovanligt isig vinter. Längtar efter den ljusa kväll du beskriver så fint.
2015-02-28

  Anita Westin
Vilken vacker bild jag får från din sparsmakade dikt!
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar