Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN, ännu icke tonsatt, visa om de som blundar, skiter i vilket, bara hänger med eller bara fegar......., men ,också, det faktum att ALLA , i vissa lägen, kan tvingas bli skygglappar......


"Skygglapparnas Visa !"

Skygglappen !
Går långsamt,
i trapporna
någon kan ju
knuffa till !

Skygglappen !
Ser inget
hör inget
vill inte
törs inte !

Skygglappen !
Gav Hitler fortsatta
chanser
endast tafatta
kondoleanser

Skygglappen !
Finns i alla läger
i alla sammanhang
syns inte utanpå
men finns, inuti, så
kan förändra sej
att göra en
"bättre grej"

Skygglappen !
Kan vi alla bli
om ,ens barn,
hotade bli
så, visst
är det
svårt
livet är
mycket
hårt !!!!
För emot
en högre,
ond makt
kanske inte
så mycket
kan bli sagt
för VEM vill
gå direkt
till slakt ?

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 11:07



Bookmark and Share


  Pilgrim
Härligt visa om skygglappan =)
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska