Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje versen om Jan G


Mårten Palme: Jag läste med ett leende...
Förre statsministern Ingvar Carlsson, S, kräver nu korten på bordet.
Han vill veta vad Guillou lämnade för uppgifter till Sovjet.
- Jag vill att han offentliggör den promemorian. Det är i högsta grad rimligt, säger Ingvar Carlsson.

Lite häftigt när gamla sossar börjar tala om ”rimligheter”… har nån hört något annat än nekande angående IB? Har nån hört nåt annat än nekande angående Gjeijer affären och det där om att ”flera riskdagsmän och regeringsledamöter hade köpt sex”

Mårten Palme var väl den som fick en Harvard utbildning, tack vare Olof Palmes anförande där, en ”skattefri förmån” så god som någon. Tänk er en snickare som påkommits med att svartjobba för samma summor….
Jan G avslöjade detta….

Men Carlsson, har du ingen som helst anständighet, kräva kort på bordet, ledande sossar har ju för fan en hel kortlek under bordet… eller kanske flera kortlekar t o m..

VI SVENSKAR anser att Carlsson och gänget offentliggör allt om IB och allt om denna omvittnade Gjeijer affär… ”det är i högsta grad rimligt”


HÖRRU CARLSSON GÖR KLART FÖR OSS ALLA OM IB OCH GJEIJERAFFÄRERNA




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-10-25 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO