Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTA BORTA BORTA


Har nästan inga uppdrag längre
Men alla vet att jag är advokat
Jag tar nästan inga uppdrag längre
Men alla vet att jag är advokat

Skriver böcker det gör jag när
”andra människor ser på TV
Är på facebok
Eller sover”

Ska man tolka det som att Bodström
Inte ser på TV
Inte sover
Eller är på Facebook

Men så då slingrar sej advokaten
Och varför inte
Alla ormar slingrar ju sej
Så varför inte han….

Ni vet han har heltidslön
Av staten
Men han fakturerar ”tidsspillan”
Hur fan kan man få ”tidsspillan”
Och fakturera det som kallas
Tidsspillan
Till staten när staten redan
Betalar EN heltidslön….

”Bodströmsdjävel”
(Och hur länge ska dett pågå innan man sätter stopp)


Och detta sker i "socialdemokratiska partiet"
(med ledningens "goda minne")
Där de som sitter i kläm med "det sociala"
har ett helvete oftast
Liksom de sjuka som ska verifiera allt
till FK

Är det "socialdemokrati" kanske
Vissa ska ha lite eller inget
Andra mer än de behöver
mer än de gör rätt för
(med firman ihop med gamla
jämställdhetsombudsmannen)
FY FAN uppriktigt sagt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO