Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshetens Ande

 

 

 

Ord efter ord

Känslor efter känslor

Vilja

Uppgivenhet

Tiden står stilla

Mitt ljus har snart brunnit ut




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-25 17:34



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det gäller att få tag i släken och andas in stearin tills man känner att delar av en blir ett med ett ljus som kan få delar andra att lysa upp
medans det så är, kan man så anses vara en vandrande eldfara
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel