Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

tjing tjing och en jäkla massa växel.

en kompis ringde och var glad för han hade nästan lyckats ragga upp bartendern.

så ja, då blev det sähär. ;)




Tjing tjing kärlek på Netto

Så jäkla simpel

men så underbar

Det är växel

som värmer i fickan

Jag bär ditt fingeravtryck i min plånbok

samt ditt leende på näthinnan

Bland kvittorullar

och tjing tjing

Fingertoppar som i en hast rör vid

orden som fastnar i halsen

Plastpåsefrågan besvaras med en kort nick

I morgon kommer du stå och stapla

Jag är lika främmande som idag

men då kommer jag göra intryck

Förvandla dig till hjälte när du når

där mina ben inte räcker till

för någon vara som kommer hem och blir gammal.

Sen kommer du känna igen mig

utan att veta att jag noga räknat ut hur du arbetar

Så nästa vecka vågar jag säga

att jag är nyinflyttad

och ställa frågan om det är någon mening

att gå till den lokala puben.

Där kommer våra läppar mötas

sen är du min

tjing tjing

Killen på Netto

anar ännu ingenting.

 

 




Fri vers av Lindsy
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy