Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett telia företag, som SERGEL som telia och som alla andra statligt ägda snikföretag....


In kommer COMHEM sniknast av dem alla


Det jäser i comhem invaderade hemmen
De har stängt av alla analoga kanaler
Nästan
och inte överallt

För att tvinga alla till abonemang
Nu när hyresvärldarna tagit ner sina antenner
Det kommer säkert att bli nya på väggarna snart
TV antenner som paraboler i Rinkeby Tensta
Skvallrar om att det är ett comhem hem
Dyrt, opålitligt och de försvarar sej med att
”det blir för dyrt med nt utrustning”

Fast det finns fortfarande analoga kanaler
Runt om på sina ställen
Där hyresvärldarna nekat comhem att stänga dom
Så försvaret att ”det blir för dyrt med ny utrustning”
Stämmer inte heller

Sen säger man att ”hyresvärlden inte mer vill betala”
För dessa kanaler
Ok men det ingick i överenskommelsen
Så nu börjar fler och fler
Att skaffa sina egna marksända
Leverantörer

Allt för att slippa COMHEM
Som är mer oseriöst än, man kan tro
COMBORT gjorde visst alla kanaler
För att COMHEM är snikna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO