Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som titeln lyder,detta "föddes" under en technolåt...ville bara se vad som hände och detta är resultatet,ursäkta det bryska slutet men så blev det då låten också tog slut...


Experiment

kraschar
ut i rymden
ett experiment
ett rymdskepp
som landar på Mars
beblandar sig med
gröna varelser
snygga mulatter
med superstyrka
kommer tillbaka
till Tellus
med nya krafter
ny lyster i hyn
nya språk
och nya
kulturkrockar
älskar med den
ljusgröne
och fylls med
en ny och
härlig känsla
full av energi
kraft
nytt liv
med den nya
ET...




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire