Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filmen har förändrats....


Det du tror dej se kan va´nån´ting helt annat !

Tro inte det du ser
fake är
en del av
vardagen

Man manipulerar
med bilder
man transformerar
om
filmer

Tro inte vad du ser
det kan va
omgjort
intill oigenkännlighet
det är förgjort
en helt annan
omständighet

Lite inte på
det du blickar på
om det är en film
det filmiska
bedrägeriet
är rena
herbariet
eller
barbariet
en vals
en saga
ej alls
att antaga

Vi blir SÅ
blåsta
så bedrövligt
realistiskt
"åderlåtna"
så infamt
så bedrägligt
och
försmädligt
så himla
lamt..........

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-26 00:08



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Förr kunde man
se om en film var
manipulerad, personer
som var "insatta" i filmen
och alltså inte var med i
den från början, de hade
ingen skugga... Där såg
man "faket" men nu kan
de visst få till det också...
2009-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Håller verkligen med. Den massmediala manipulationen är kompakt och massiv.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska