Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor i smuts


Pärlorna
Dom du samlat
Minnespärlorna

De försvann ut
De rann av din tråd
För tråden hade för dålig kvalitè

Den gick helt enkelt sönder…
Och minnespärlorna rann ut….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 08:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillas
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO