Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under av under


Under leverantören
Gjorde inte sitt jobb

Under entrepenören
Gjorde heller inte sitt jobb




Inga under hände nämligen
För bön
Under bön
Inte heller, efter bön

Så en himmelsk under entreprenör
Fick åka hem
Precis som under leverantören

Det skedda inga under tiden
Som man var där




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-28 23:04



Bookmark and Share


  Drömfångare
Dikten innehåller definitivt en frågeställning värd att spekulera kring, mycket bra!

PS. Tack för din kommentar!
2010-03-13

  oMareld
fyndigt skriftat
2009-11-01

  Øivind Armand Halvorsen
Litt "under" fundig dette (he he!)
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO