Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han stammade


Han stammade
Från Kristianstad
Stammade på riktigt
På Kristianstadsmål
Äkta sådant
Ett skånskt stammande bräkande

Och skulle göra sej förstådd med
En Egyptier
En Chilenare
Och en tvättäkta Hälsing
Där ner i skånelandet

Inte lätt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-18 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO