Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Landet där människovärdet är satt på undantag, där barn säljs till perversa pedofiler, där sexindustrin är den största av alla "näringar", populärt svenskt turistmål....


"Thailand !"

Thailand !
Pengar huvudsaken

Thailand !
Barn är försäljningsobjekt

Thailand !
Har aldrig sett på maken !

Thailand !
Ett Helsjukt Projekt !

Thailand !
Svenskar åker dit
och blundar
en del av dem
är
vidriga drumlar

Thailand !
Tsunamin
tog många liv
Hemskt ,förståss,
VÅGENS Vidriga Driv !

Thailand !
Fast nu fortsätter
barnmisshandeln
Ingen ändring
på den slavhandeln !

Thailand !
Torskar och Pedofiler !
en del
åker dit
vad det
lider !

Thailand !
En pulserande
smältdegel
Frustrerande
"oseder" !

Thailand !
En nyvaknad
regering
påbörjat
en normalisering
samarbete mot
pedofiler
internationellt
mellan
poliser

Thailand
dock lång väg
att vandra
mycket att
förvandla
till människovänlig
handling
krävs total
omvandling !

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 13:10



Bookmark and Share


  D S
Åker till kao lak i december för att ha semester med familjen och hälsa på en god vän. Det du skriver är naturligtvis huvudet på spiken, tyvärr, men det finns faktiskt oaser som är befriade från eländet. Kanske inte kommersen men i alla fall sexhandeln. Att se dessa blekfeta åldersstigna västerlänningar hand i hand med ofta väldigt unga flickor är en vämjelig syn. Många far också väldigt illa när de blir hitlockade till europa och Sverige. Ha de gott. / d.sommer
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska