Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bensindränkta Kärlekspyromaner



Mina fingrar svider svarta
Mina flätor är illaluktande aska
Mina tårar är sedan länge släckta
Sotkyssta läppar smakar illa

Varför, varje gång vi leker?
Varför, alla dessa tändstickor?
Varför, är vi dessa bensindränkta
dagdrömmande
kärlekspyromaner?

Ruiner och hjärtan
Ödelagda sekunder
Förfallna hel och halvtimmar
Nerbrända klockslag


Vännen… vi leker med elden…






Bunden vers av Baystream
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-26 14:56



Bookmark and Share


    sårosa
mmmh att ändra så lite gjorde det mycket bättre. bra balans nu .. :)
2009-10-27

  Baystream
Sårosa: Nu har jag läst den igen och nja, håller inte riktigt med. För många av raderna är nya meningar. Men visst, jag ändrade två av dom, så jag tackar och bockar....

Tack för en bra kommentar!!
2009-10-27

    sårosa
det stör lite att det är stor bokstav i början av varje mening


annars är detta snyggt, riktigt snyggt ...

tycker om formuelringen kärleks pyromaner... får mig att börja tänka...
2009-10-26

  blaite
fan jag fattar inte att du inte fått en kommentar på den här..va ere för fel på mänskligheten..
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream