Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur har han mage, han som säger sej vara socialdemokrat, hur har Sahlin mage att säga att hon inte har nåt att anmärka på... "mer och mer av grisarna från Djurfarmen bland dessa politiker"


Bodström, igen


Jag måste återkomma med denna fråga, hur kan Bodström, som har betalt för ett heltidsjobb av staten, fakturera ”förhindrade timmar” på sin advokat tjänst, som också faktureras staten. Vad är det som hindras, karln hävdar ju dessutom att han utför plikter mot sin uppdragsgivare ”staten riksdagen” då han är ute och ”advokat jobbar”.

Hur kan han ha samvete till det?

Hur kan det godkännas?

Detta är, i sin form, en av de största skandalerna i svensk politik, och då menar jag inte pengarna i första hand utanprincipen. Principen att ha en full lön och ta ut mer i lön än detta samt, dessutom ta betalt för ”spilltid” han stjäl ifrån det andra jobb han har betalt för. Dessutom i slutänden, samma arbetsgivare…

Och vanliga knegare jagas för sina småavdrag när Bodström helt fritt får fakturera miljoner…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO