Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Exempel på oförskämdheter som man kan få...


Oförskämdhets exempel


Exempel på oförskämdheter som man kan få i mailen, för säkerhets skull här skrivit fiktivt och utan avsikt att nedvärdera någon eller lämna ut något privat.



”Jag anser att dina texter ska kletas ner med skit och att de då skulle bli bättre”

”Jag tycker att du ska ta ett rep och hänga dej”




Ja så kan det vara i alla fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-19 00:06



Bookmark and Share


  Rise Little One
som på sandlådenivå ...
2012-06-20

  anits VIP
Det är hemskt hur vissa beter sig
när det gäller att kommentera
hoppas du anmält det
2012-06-20

  Bibbi VIP
Vidrigt.Det borde Du ha anmält om Du ej gjorde det.
2012-06-19

  © anakreon VIP
Det är olustigt att en del medlemmar tycks sakna förmåga till konstruktiv kritik och förfaller till kommentarer liknande de du återgivit här.

Kanske sansar de sig någon gång i livet och är de oerhört tacksamma för att de framträtt under pseudonym; lika fegt som typiskt för den typen av skriverier.

Calle
2012-06-19

  Magica VIP
Är det någon som kommenterat på detta vis? Vad oförskämt isåfall!!!
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO