Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som gjordes förflera år sedan....


Anmodan om borttagning


Först så får man en anmodan om att ta bort ett publicerat inlägg, för att ”det finns privata svar i det inlägget”

Det är sant, de fanns 3 meningar av privata återgivna inslag, de var inte vackra men jag skrev aldrig ner vem, som skrivit det. Ja nu svarade skrivaren och talade om, t o m publicerade som kommentar, det jag svarat honom. Publicerade kommentarer alltså.

Jaja ok jag tog bort det som skrivits och ersatte det med en massa ”xxxxxxxxxxxxxxxxxx” men fick åter en anmodan att ta bort det, ta bort x:en i det fallet. Jag undrade vad som menades och talade om att jag tagit bort hans privatsända text.

Sen försvann det publicerade alstret, borttaget av red
Man meddelade detta. (troligen utan att uppmärksamma att det faktiskt inte fanns något privat återgivet kvar på denna text)

Men rubriken fanns kvar och när man tryckte på den så kom man till ”texten är borttagen”

Sen tog man t o m bort rubriken…


Allt för att jag tyckte att de som skriver rena oförskämdheter, inte ska behöva göra det, det finns liksom ingen anledning att låta människor skriva rent kränkande saker, till en. Finns det nån som gillar att få sånt så får de det, jag tyckte att det kanske var på sin plats att för fler, visa hur illa andra kan skriva. En känslig själ skulle utan tvekan ha tagit illa vid sej, riktigt illa vid sej, men såvitt jag förstår så bestraffas undertecknad med censur mendans den dråpligt oförskämda förövaren ”går fri”. Trots att densamma gjort sej omöjlig med fler andra…

En borttagen text är knappast nåt ”grovt straff”, en ledsen människa hade varit mycket värre, problemet är att jag vet att jag inte är ensam om att få såna oförskämdheter, och att flera andra mått dåligt av det och att troligen, så blir det fler i framtiden.

Men rådet jag fick av red var att anmäla sådant, till red, vilket jag troligen kommer att göra i fortsättning. Det var som sagt, inte hela världen, red hamnade nog i en rätt märklig sits med, men dessa märkliga turer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-19 00:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
Detta var märkligt, hört nåt om det innan med att man tar bort texter, kommentarer, etc. Trist om det blir på bekostnad av någons ev lidande på något vis bara tycker jag dock, även om det säkert inte är deras mening anar jag, men jag är inte så insatt i detta vad det handlar om egentligen?
Nåväl bra att du tar upp ämnet iallafall. Bra veta ifall man själv skulle märka nåt sånt, då tar man det inte lika personligt.
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO