Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET kallar jag poesi!


jag säger bara:
guldgult hemlagat rotmos
med rimmad fläsklägg!




Bunden vers (Haiku) av Måna N. Berger
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-26 18:48



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Poesi är också, att det bubblar i en när man kommer in här på sena kvällskvisten och ... smälter... med guldgult rotmos
Tack för att du guldgulade min kväll.
2009-10-26

  Johan Bergstjärna VIP
Kommentarshaiku:
***************
Laga det åt mej!

När jag kommer på besök!

Åhh rotmos med fläsk!!
*******************
2009-10-26

  Mr Lindemann VIP
Höstlik är färgerna där !
Rotmos, är en typisk hösträtt
med den brutala fläskläggen åvanpå
visar så hösten mer sin hänsynslösa
sida
bra återgivet då rotmosen så att säga
är en rätt me den äkta klösen i
2009-10-26

    Tea Alex
Åååhhh så mkt mat - så lite tid! :D *skratt*
2009-10-26

  Ingela Svenson VIP
Ååhh så gott!
2009-10-26

  kath
livet innehåller så många poetiska möten :)
2009-10-26

  Syrsan
Det är mat det! Med härlig klang dessutom...
2009-10-26

  Carola Zettergren
Sannerligen!!!!:)
2009-10-26

  Marie Å
Det rimmar gott :-)
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger