Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets enkelhet


Jag står här

Jag står här
Mitt livet
Jag lever, andas, älskar, sörjer
Jag vet att jag finns
Att jag är verklig
Jag står här
Och är lycklig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP