Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka sitter så



Vet ni vad som sitter med hopknipna ben extremt korta kjolar eller en något förlängd jumper som kallas ”klänning”,, helst lite snett och med ett fastklistrat leende hela tiden på sina läppar (ja munnen alltså, vad trodde ni?)

Det är kvinnliga programledare i nån variant av TV soffa…




(jaja jag klagar inte, bara konstaterar och undrar, är det värt detta, ja att få sitta på helspänn sådär bara för nöjet att veta, att deras ben blir beundrade)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-01-17 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det kan man ju undra...
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO