Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysst av kärleken


Sönderkysst

tre gånger

innan hanen gol

jag saluförde

mitt hjärta

men jag sålde

inte min själ

därför

finns

jag

och kärleken

ännu i livet.




Fri vers (Fri form) av tidensvans
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 22:23



Bookmark and Share


  peter markurth
stark, gillar språket...
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans