Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karagic och bojkotten


Karagic vill inte komma till ”sin rättegång” han bojkottar den. Vad kostar en kula? Är inte det vad en sån är värd? ”han bojkottar sin rättegång”. Skjut den fan (fan med eftertryck), jag gillar inte dödsstraff men vad fasen ska en sån få hålla på… som han gör.

”Ok vi har uppfattat din bojkott men med kraft av de 1000 tals familjer som du mördat släktingar till så får vi meddela att ditt liv är slut, du får välja mellan rep eller kula”
Eller nåt… det vore läge för en sån, hur fan har en sån massmördare mage till att ”bojkott” nånting.


(och var finns den s k lagen)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 272 gånger
Publicerad 2009-10-27 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO